Kinesiska AC tillverkare lovar att besegra Apple på luren produkter

Gree Electric, den ledande luftkonditionering varumärke i Kina, kommer att lansera sin andra generationens Gree telefon nästa år, enligt Dong Mingzhu, företagets vd.

Trots att märkets första smartphone produkt lanseras i år, gjordes aldrig tillgängliga i butiker, Dong, den frispråkige kinesiska kvinnliga företagare, har varit förhastat att informera allmänheten om att en ny Gree telefon kommer, beskriver det som “en överväldigande bättre produkt “än Apples iPhone 6S.

Den nya Gree telefon kommer debut mars 2016, och det är “inte konkurrerar med Xiaomi, men iPhone,” Dong berättade en konferens i Kina nyligen, enligt en Sina nyhetsrapport på onsdag.

Den nya telefonen är enligt uppgift att vara utrustad med en quad-core processor, en 5 tum / 720p-skärm, 2GB RAM / 16GB ROM och en Android 4.4.4-system – inte en stor förbättring i form jämfört med den första generationens 1GB RAM / 8GB ROM, eller den första handenheten det gjorde.

Indien “antikoloniala” till den ekonomiska skada: Marc Andreessen i osammanhängande Twitter rant, LG Pay kommer att vara en ingen show på MWC: Rapportera; Singtel krymper nettovinst av SG $ 16m, Facebook drar gratis Basics projekt i Indien, Samsung att ge den allmänna säkerheten nätverk i Sydkorea

Telefonen kommer också att kosta cirka 6000 yuan ($ 928), i nivå med iPhone 6S ‘detaljhandelspriserna i landet, enligt Dong.

Dong agg med Xiaomi, en topp luren tillverkare och säljare i landet, har varit en lång historia: I slutet av 2013, i en väl omskrivna spottade med Xiaomi s Lei Jun, satsade Dong att Xiaomi inte skulle kunna komma ikapp med sin firma i omsättningen för de följande fem åren, med den förlorande parten gör 1 miljard yuan till den andra. Och förra året, Dong smällde Xiaomi som “svindlare” efter det köpte aktier i Gree s största konkurrent Midea.

Gree år lanserade sin första smartphone produkt, men det aldrig offentligt uttrycka det på försäljning som de flesta av de mobiltelefoner som förbrukats internt av Gree aktieägare och anställda, enligt rapporter från november.

Telefonen var en gång ett hett ämne i Kina som ett porträtt av Dong med ett tillhörande meddelande från henne dök upp på sin skärm när påslagen.

Dong sade att hennes porträtt kommer att finnas kvar i den kommande nya Gree telefon som “det tjänar smak av vanliga ungdomar födda på 90-talet”, som också kommer att “bidra till att förbättra trovärdigheten smartphone”.

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå; telekom;? Reliance Jio rocks indiska telekom med data och fri röst billiga, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig, Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

? Reliance Jio rocks indiska telekom med data och fri röst billiga

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell