FBI, stora tech stärka Material Genome Initiative

President Obama på måndagen illa att främja regeringens Materials Genome Initiative, ett program nästan ett år gammal som syftar till att underblåsa nya högteknologiska material för batterier, tillverkning och kretsar.

Materials Genome Initiative (MGI) inleddes i juni 2011. Målet: att påskynda teknik som kan bolster tillverkning och tekniska sektorn. Bland de rörliga delarna

Olika tekniska chefer kommer att delta i evenemanget. I ett nötskal, MGI syftar till att uppmuntra offentliga och privata samarbete för att få omvandla dessa material till produkter snabbare.

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Apple ger iWork samarbetsfunktioner

Microsoft att nötkött upp Skypes gruppsamarbete förmåga att ta på Slack

Brasilianska regeringen skulle förbjuda Waze

Mer än 60 företag och institutioner lovade stöd och labb som Oak Ridge och Lawrence Berkeley National Labs skapat ett institut för att utforma och upptäcka avancerade material,. Harvard, IBM och Wolfram Research är öppna sourcing egenskaperna hos 7 miljoner nyupptäckta molekyler;. Autodesk kommer att ge ett bibliotek av 8000 material för utbildningsinstitutioner,. Lockheed Martin är att skapa en ny konsortium med fokus på nanostrukturer,. gE kommer att samarbeta med universitet på tillverkningstekniker.

Samverkan; Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, Apple ger iWork samarbetsfunktioner, samarbete, Microsoft att nötkött upp Skypes gruppsamarbete förmåga att ta på Slack, rörlighet, brasilianska regeringen skulle förbjuda Waze