Equinix, Datapipe lanseringen gemensam hybrid moln alternativ för AWS

Webbhotell Equinix och Datapipe har gått samman för att ge en ny lyckats hybrid moln alternativ för användare av Amazon Web Services.

Partnerskapet kommer att se Equinix utnyttja sin moln utbyte och fotavtryck av IBX datacenter i samband med Datapipe s managed services. Den resulterande lösningen lovar att ge företag mer kontroll över hur de bygger, migrera och hantera företagsapplikationer och arbetsbelastningar i AWS molnet, säger företagen eftersom det skapar en balans mellan offentliga moln, privata moln och traditionella IT-miljöer.

Equinix har framträtt som en, hybrid moln grundbult, som företag dras till offentliga medel moln från lik av AWS och Microsoft Azure. Den Equinix Cloud Exchange körs i 16 marknader runt om i världen med 19 regioner planeras i slutet av 2014.

När det gäller Datapipe, kommer företaget att finnas på plats på AWS re: Uppfinn denna vecka driver sin nya Datapipe Access Control Model för AWS. Företaget säger att det quells Enterprise Security farhågor genom att göra det lättare för företag att använda AWS tjänster utan att lämna över administratörsnivå referenser till tredje part.

Vårt samarbete med Datapipe på ett hanterat hybridmolnlösning för AWS bort många av de vanligaste hindren för moln adoption “, säger Phillip Marangella, chef för marknadsutveckling molnlösningar för Equinix.” Det erbjuder kunder det bästa av två världar genom att erbjuda Equinix säkra uppgifter center plattform, inklusive privat tillgång till AWS, tillsammans med Datapipe expertis i att utforma och förvalta en optimal IT-arkitektur för företag.

Mer

Cloud computing växer upp, en API på en gång

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

Equinix lanserar Cloud Exchange växa APAC moln adoption, Equinix tillägger Blue Box till sin moln utbyte

Cloud, Cloud computing växer upp, en API åt gången, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin