Drömmer du om det papperslösa kontoret? Mobile är inte din Frälsare

mul-ti-plexer-er. substantiv. En anordning, i elektronik, syntetiserar att olika datasignaler till en enda, enhetlig utgång. webbplatsen Multiplexer går samman olika perspektiv, medietyper, och datakällor och syntetiserar dem i ett tydligt budskap, via en sponsrad blogg.

webbplatsen Multiplexer tillåter marknadsförare att ansluta direkt med webbplatsen samhället genom att ge dem möjlighet att blogga på hemsidan publiceringsplattform. Innehållet på webbplatsen Multiplexerkontrollsystem bloggar produceras i samarbete med sponsorn och är inte en del av webbplatsens redaktionella innehållet.

Alla älskar tanken på en papperslösa kontoret. Många tekniker har försökt att leverera på den gröna vision, men ingen har hittills stoppat våra träddödande sätt.

Datorer bara gjort det lättare för oss att skriva ut mer, medan dokumenthanteringssystem gav oss mer för att skriva ut. Elektroniska blanketter, Optical Character Recognition (OCR) och digitala signaturer – alla tappra insatser som hittills har misslyckats med att göra mycket av en buckla.

(Kolla in min andra bit, The Good, dåligt och fult av olika mobila Printing Solutions

Och medan Internet gör papper föråldrad i vissa områden – tidningar, tidskrifter, uppslagsverk, för att nämna några – det har ersatt det genom att ge andra utskrivbara innehåll, allt från e-post till söta kitty bilder.

Credit: Sheila Hollingworth. Kolla in hennes andra serier.

I detta sammanhang kan mobil avvänja oss från papper där andra tekniker har misslyckats? Vissa tror verkligen det. Myndigheter och kommunfullmäktige har utrustade chefer och andra tunga mötesbesökare med tabletter med målet att skära ner på antalet utskrivna minnesanteckningar och presentationer. Samtidigt, skolor och högskolor har använt pengar som ursprungligen avsatts för pappers läroböcker, att köpa tabletter, e-böcker och program.

Enterprise Software;? TechnologyOne tecken AU $ 6,2 affären med jordbruk, Samverkan, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september

Enligt Holly Muscolino, en analytiker med IDC, finns det två “tankeskolor” om hur mobil påverkar utskrifts. Den ena är så lätt att läsa tabletter som iPad, med sina nära Letter-storlek mått (8,5 “x 11”), kommer att orsaka “print [volymer] för att falla från en klippa.

Den andra? Det kontoret pappersförbrukningen kommer att fortsätta att vara oförändrad eller minska något, med större krafter som ekonomin har mer effekt än mobil.

Muscolino lutar in mot den senare. “Jag förutser inte en snabb nedgång”, sade hon.

Muscolino har hårda data att backa upp detta yttrande. Enligt en December 2011 IDC undersökning hon hjälpte övervaka, endast 22% av organisationer sade att hämta data och dokument på sin smartphone minskade antalet sidor de utskrift. 43% sa att deras utskriftsbehov stannade samma, medan 10% sade att de faktiskt gick upp.

Ah ja, men ingen sade att skelning framkallande smartphones var substitut pappers. Vad om tabletter? Även där IDC funnit att de flesta respondenternas (38%) utskriftsbehov var oförändrad, medan 13% sa att deras utskriftsbehov ökat. Endast 22% sade antalet sidor de skrivs bort.

Stora företag var särskilt benägna att skriva ut mer som ett resultat av att använda smartphones (25%) och tabletter (27%).

Dessutom mer än hälften av mobila bärande tillfrågade sade att det många fall där “de som behövs för att skriva ut, men kunde inte” Muscolino sagt.

Till exempel, en verkställande försöker läsa en stor Excel-fil på sin tablett kan rue att han inte hade tryckt ut en kopia på hans hotell Business Center.

Eller en säljare som vill skriva ut kopior av hans presentation när du besöker en kunds kontor kan hitta sin tablett förhindras från att ansluta till nätverksskrivare.

Med andra ord, är mobil liknar tekniker innan det gillar datorer och Internet: det accelererar informationsflödet och ger oss mer frihet. Den förstnämnda ger mer information för utskrift, medan den senare skapar fler tillfällen när vi vill skriva ut.

Dessutom tabletter, särskilt; våg av Windows 8-baserade enheter, kommer ut nu, utvecklas till “laptablets” och “tabtops”. Dessa tabletter kommer med tangentbord och större skärmar, vilket gör dem perfekta för att skapa innehåll, inte bara konsumera det.

Det; kommande lanseringen av Office 2013, Windows 8 och andra mobila operativsystem som Android och iOS kommer också att göra det lättare att skapa dokument, PowerPoint och kalkylblad på surfplattan. Allt som du kanske vill skriva ut.

Inte undra på att IDC förutspår att den globala marknaden för produkter som möjliggör mobila utskrifter kommer att växa från $ 68.300.000 under 2010 till $ 1 miljard dollar i 2015 – “. Verkligen hockeyklubba-liknande” en häpnadsväckande 71,2% årlig tillväxttakt (CAGR) att Muscolino samtal

? TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affär med jordbruk

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september