Dog & Bone Våtdräkt Impact för iPhone 6s Plus hands-on: Robust, vattentätt skydd med minimal bulk

Jag är alltid på jakt efter en bra vattentätt fodral för min iPhone 6s Plus så jag kan ta det fiske, vandring och köra utan att oroa dig att förstöra en mycket dyr bit av redskap. Det senaste fallet jag har tillbringat en tid med är Dog & Bone Våtdräkt Impact.

webbplatsen tar en titt tillbaka på bästa tech historier och drag av 2014.

Våtdräkt Impact är finns i tre färger (orange, svart och silver) för $ 89,95. Dessa vattentäta robusta fall inte intexpensive, men om du arbetar eller spelar i de delar dess vad du behöver för att hålla din enhet säker.

Jag använde det svartaste svarta färgen på min iPhone 6s Plus, men de har också fall tillgängliga för andra mobila enheter också. Robusta fall är ofta alldeles för skrymmande och komplicerat att installera. Det fina om Dog & Bone Våtdräkt Impact är att det kommer i två bitar och är drop dead enkel att installera och ta bort.

Helt enkelt placera baksidan av din iPhone ned i bakre delen av målet som sträcker sig upp genom de flesta av sidorna. Ryggen är hårdplast, men det finns ett klistermärke inne i ryggen som ser ut att ge ett visst skydd från scatches på baksidan.

Framstycket snäpper säkert på plats med en synlig silikon gummipackning fastställs hela framstycket. Fallet stängs säkert med plast spärrarna längs varje sida för en mycket säker passform.

Ett intressant inslag i frontpanelen är 9H flexibel glas som används som en integrerad skärmskydd. Varannan fall jag har testat med en integrerad skydd använder plast som verkar ta bort en bit från den samlade erfarenheten. Det är lite av en luftspalt mellan skärmskydd och iPhone-skärmen, men klarhet inte påverkas alls.

Det finns också en antireflekterande optiskt glas kameralinsen på baksidan. Det finns en skyddande bit på Touch ID-knappen och medan jag har sett det fungera perfekt med fingret, är ett erkännande definitivt lite långsammare medan min iPhone 6s Plus är monterad i fallet.

Rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skador, rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

The Dog & Bone Våtdräkt Impact är vattentät och stöttålig till 6,6 fot (2 meter) och även motstå damm, sand och snö intrång. Den har en IP68 rating och MIL-STD 810G skydd. Det finns en gummidämpare på kanterna för att hjälpa till med grepp också.

Det finns upphöjda knappar för makt, ringsignal och volym. Tjockt gummi port täcker skydda Lightning porten och headset. Var och en av dessa har en tydlig silikon packning för att hålla portarna skyddas. Tyvärr behöver du ett headset jack förlängare att använda hörlurar, men eftersom jag nyligen flyttat till att endast använda Bluetooth-headset detta är verkligen inte en fråga för mig längre.

Det finns en snodd öppning och en enkel borttagning platsen på undersidan. Enkelt uttryckt ett mynt i avlägsnande slitsen och vrida den för att separera de övre och nedre halvor.

Ljud verkar vara riktad från botten mot baksidan av din iPhone. Det tenderar att göra låter lite högre än att helt täckt, men jag märkte bristen på klarhet eftersom ljudet reflekteras på baksidan och låter ihåligt. Jag lyssnar inte på högtalaren på telefonen när du använder en robust fall, men det kan vara ett problem för dig.

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet