Dell Streak tillgänglig för pre-order i morgon – Men vem vill det?

Dell: s Streak Android-telefonen blir tillgänglig för pre-order i morgon, men vem är det till?

Här är detaljerna

Det finns en hel del som stör mig om Streak. Först, pris. $ 300 vinner ett kontrakt två år verkar mycket brant för mig, men $ 550 pris off-kontrakt verkar helt atmosfären. Du kan plocka upp en iPhone 3GS för $ 99 och iPhone 4 börjar på $ 199. $ 299 köper du 32GB versionen. Streak kommer inte med någonstans i närheten av denna mängd lagringsutrymme.

Heck, $ 500 köper du en iPad om det är skärmen som du vill, och det är en 9,7 “skärm, jämfört med 5” skärm på Streak.

AT & T kommer att vara bärare för kunder i USA, prissättning.. $ 299,99 med nya tvååriga AT & T kontrakt och $ 549,99 utan, Kunder som registrerar sig för pre-försäljningen kommer att kunna beställa en Dell Streak på torsdag 12 augusti. , Dell Streak kommer att börja säljas till allmänheten början denna fredag.

Sedan finns bäraren. Jag vet att AT & T verkar vara avgick för att förlora iPhone exklusivitet snart och så förmodligen erbjuds Dell en hel del, men AT & T är den mest hatade delen av hela iPhone paketet, så det verkar lite boneheaded för Dell att försöka knuffa denna bärare ned användarens halsar.

Och sedan finns det OS. Detta är kanske den största låt ned av hela paketet. Snarare än att köra den senaste Android 2.2 OS körs i stället version 1.6, som är nästan ett år gammal. En uppgradering till 2,2 utlovas senare i år, men jag skulle inte hålla andan för det. Om Streak tankar, och med tanke på sambandet mellan pris, funktioner och gamla OS, kan det göra just det, sedan glömma en uppdatering. För er som tror att en produkt inte kan sjunka så snabbt, drar jag er uppmärksamhet på Microsofts Kin, som avbröts efter bara två månader.

Jag kan verkligen inte förstå varför Dell väljer att leverera den här handen med en gammal OS på det. Det verkar luddiga och rusade, och med tanke på att detta är en premium-nivå luren syftar till hardcore nördar, jag tror att detta kan vara den sista spiken i kistan som Dell har skapat för luren.

Mitt råd är att undvika den här röran nu. Jag skulle vänta på Android 2.2, eller kanske ända till Streak 2 …

Michael Dell tar ordförande säte på VMware ombord

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Moln, Michael Dell tar ordförande plats VMware ombord, moln, Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden, Dell, Dell Technologies inlägg Q2 resultat, datacenter, Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar

Dell Technologies inlägg Q2 resultatet

Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar