Dell att börja sälja MakerBot Replicator 3D-skrivare, skannrar

Bevisar mer än bara ett hett ämne på CES för några veckor sedan, är 3D-utskrifter panorering ut att vara den mest framstående slagfält för företag hårdvara i år.

Den senaste beviset för att prognosen är den nya affären mellan Dell och en framväxande ledare i 3D-utskrifter utrymme, MakerBot.

PC-tillverkaren har aviserat en affär där det kommer att sälja MakerBot s Replicator 3D-skrivare och skannrar till små och medelstora företag.

Andy Rhodes, chef för Dells arbetsstation varumärke Precision, noteras i meddelandet att dessa avancerade skrivare kommer att uppradade med sina maskiner vanligtvis riktar sig till yrkesverksamma inom arkitektur, teknik, och digital underhållning produktion.

GE på 3D-utskrift: “På gränsen till nästa industriella revolution”, ovanlig och udda användningsområden för 3D-utskrift, tryckt 3D drone vaktmästarna i era av disponibel flygplan, Vad 3D-utskrifter måste gå vanliga, 3D Printing 2,0 ‘- som HP vävstolar

Men bortsett från just riktar sig SMB-marknaden totalt sett, Rhodes också antytt en viss intresserade som betjänar starter också.

Några av fördelarna för 3D-utskrift (särskilt för företag med begränsade resurser och arbetskraft) är de omedelbara tids- och kostnadsbesparingar på att kunna tillverka (alias 3D-print) prototyper till färdiga varor i egen regi.

Dell kommer att börja sälja MakerBot 3D-utskriftslösningar och tjänster den 20 februari börjar med sex modeller varierar i pris från $ 949 till $ 6499 en pop.

Linkedin avslöjar sin nya blogging plattform

Vem som påverkar CIO? Här är topp 20

Twitter reaktion på Apple Launch

Socialt företagande, Linkedin avslöjar sin nya blogging plattform, CXO, Vem påverkar CIO: er? Här är topp 20, Apple, Twitter reaktion på Apples lansering, Socialt företagande, Micro-påverkare är att förändra sättet varumärken gör social marknadsföring enligt ny rapport

Mikro påverkare förändrar sättet varumärken gör social marknadsföring enligt ny rapport