Cynergy avslöjar Cynergy Labs och Project Maestro

Cynergy, ett företag som har stadigt växande och ledande i den rika Internet applikationsutveckling utrymme meddelade ett nytt initiativ, Cynergy Labs, som är tillägnad testa och utforska nya UI paradigm och användningsområden för RIA-teknik. Det första exemplet är Project Maestro, en multi-touch-gränssnitt väldigt lik Microsoft Surface som är byggd med WPF och använder en kamera i kombination med speciella handskar för att ge en slags faux 3D-miljö som du såg i Minority Report. Du använder handskar och kameran för att manipulera objekt i luften precis som du gör på din iPhone eller på ytan bordet.

Det är precis sånt vi behöver mer av i RIA världen. Det är inte otroligt bra, men det är att testa vattnet och göra folk tror. Som verkar för att vara målet för Cynergy Labs. Jag pratade med Dave Wolf, VP of Consulting på Cynergy sade att Labs byggdes

Det finns en hel del coola saker händer med människor testa nya saker ovanpå RIA teknik. Vi såg Dan Mcweeney och Ed Herrmann gör detta med sin majoritet Desk applikation som använde Flex och Wiimotes som verktyg gränssnitts. Förhoppningsvis Cynergy Labs kommer att främja denna typ av ur lådan dataintrång som förvandlas till riktigt häftiga idéer.

Cynergy har också varit på en tår nyligen. De har expanderat och nu har kontor i Sydney, Taipei, och London utöver sina kontor i Washington DC, Rodchester, Grand Rapids och San Diego. De gör Silverlight och WPF arbete utöver Flex så att de får en hel del kunskap om ett brett spektrum av tekniker. De är ett företag att titta på detta år. De har gått från att vara en rak RIA butik till en trendsättande företag.

Rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skador, iPhone, iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7 ? Det kommer att kosta dig

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig