Creative Cloud juni 2016 uppdatering, först ta: Nya verktyg och effektivare arbetsflöden Review

Den mest spännande av Adobes nya Creative Cloud verktyg är också mycket fortfarande i förhandsgransknings, även om du kanske redan har sett den i aktion i direktsändningen av The Simpsons. After Effects Tecken Animator låter du använda en webbkamera motion capture som driver kropp och munrörelser av en digital marionett. Du skapar dockan i Photoshop eller Illustrator, märka ut leder och delar av dockan som kommer att flytta, och sedan kartlägga dem till dock sitter framför webbkameran. När Dock rörelser och samtal, marionett rör och munnen läpp synkroniseras genom att ändra till rätt animerade läpprörelser (så kallade visimes). Du kan lägga till extra animationer skrivna i JavaScript som kan utlösas under föreställningen. För att göra detta arbete väl, måste du märka de enskilda avsnitten i ansiktet på dockan.

Den nya tecken Animator systemet i After Effects kan du använda motion capture för att skapa animationer.

Teamet bakom The Simpsons används tecken Animator för att skapa programmets första levande segment den 15 maj 2016.

Karaktär Animator är fortfarande lite ojämn runt kanterna (det kan inte använda 3D-kameror som Kinect, till exempel), men det är snabbt lägga till nya funktioner. Det är inte lätt att ställa in för att sända en live-animation, men du kan spela in flera lager av en prestation, ta läppsynk från en prestanda och rörelsen från en annan, för att få det resultat du vill ha.

Flash är också gå tillbaka till sina animation rötter: redigeringsprogram nu heter Animera, och det är vad den producerar. Den här versionen blir bättre importverktyg för PSD-filer, så att du kan öppna en Photoshop-fil med flera lager och extrahera dem som antingen en animering eller enskilda objekt. Du kan manuellt kartlägga olika läpp positions visimes för en karaktär genom att välja från en lista med miniatyrbilder och synkronisera dem till nyckelrutor, att få munnen rörelse som matchar vad tecknet säger. Och duken för animationer är nu reagerar, du kan dra den för att göra det större eller mindre och animeringen kommer ändra storlek för att passa, så att du kan kontrollera hur det kommer att se ut på telefoner och surfplattor.

Även efter så många år, Adobe fortsätter också att lägga till värdefulla nya funktioner till Photoshop. Tidigare om du vill rotera en bild lätt att fixa en off-otakt horisont eller skifta bildförhållande, skulle du sluta med luckor vid kanten eller hörn av bilden, och du kan antingen beskära bilden för att skära ut dem eller använd innehållsmedvetna fyllnings verktyg för att fylla i dem för hand. Den nya Content-Aware beskärningsverktyget gör allt som automatiskt: du använder i handtaget för att dra bilden till vinkel du vill eller dra beskärningshandtag eller ändra storlek – inklusive att göra bilden större – och det fyller automatiskt i de saknade områden baserade på närliggande pixlar.

Photoshop nya Content-Aware beskärningsverktyget kan du räta upp kakel bilder och fyll i de saknade kanter som rotation skapar på en gång.

Detta gav ett utmärkt resultat på våra testbilder av landskapsbilder (även om det inte är bra på någonting med ett tydligt mönster, som ett lapptäcke), och är mycket snabbare och enklare än att göra det för hand. När du använder innehållsmedveten verktyg manuellt, vi såg bättre resultat från innehållsmedveten patch verktyg, som fyller i ett större område av bilden med en randomiserad mönster för att undvika upprepade element som skulle göra lapp uppenbar; tidigare kanterna patchar kan bli suddig, men de är mindre tydligt i den här versionen.

Den nya ansikte alternativet i Photoshop Liquefy filter är en pro grafik version av vanliga konsumenter “ansikte fixering” foto verktyg. Om den upptäcker ett ansikte i bilden den låter dig justera storleken, vinkel och position av individuella funktioner som ögon, näsa och mun och justera ansiktsform.

Adobe lanserar juni 2016 Creative Cloud uppdatering, Adobe Sign, först ta: Fler alternativ, mer integration, mindre papper, Adobe Experience Design CC, först ta: En funktion ljus pågående arbete, Adobes Q2 fast intäkts klättrar 20 procent

Vänd att rynka pannan i ett flin öppnar dessa ögon och allmänt justera utseendet på någons ansikte med Photoshop nya Liquefy filter.

Detta kan visa sig vara kontroversiellt, eftersom det är oroväckande lätt att lägga till ett leende till någons ansikte när de inte var leende och kommer att göra det lättare för foton att vara vilseledande. Men om du behöver ändra ett uttryck i den enda bild du kunde få, kan du få subtila effekter med detta – så länge verktyget hittar ansiktet automatiskt. Det fungerar bäst för ansikten direkt inför kameran, bilder av människor tittar ner lite dök inte upp som har en yta som vi kan förändra.

Den nya Match Font verktyg är en mycket trevlig idé: det försöker identifiera teckensnittet som används i text i ett foto (du rita en ruta runt skrivandet du vill matcha och det ger en lista med typsnitt), inklusive Typekit teckensnitt för webben . Det är inte alltid få en särskilt bra match, även med tryckt text, och med handritade eller målade bokstäver, kan förslagen drabbas och missar – vilket tyder på en sans serif-typsnitt när du börjar med en serif typsnitt, eller en fast bredd teckensnitt för något handritade, till exempel. Men att få ett förslag på ett typsnitt som är vagt liknande är fortfarande användbar, och det är ett verktyg som vi räknar med att förbättras med tiden.

Photoshop Match Font verktyg inte alltid leverera en bra match, men det kan hjälpa dig att hitta en liknande typsnitt.

Mer omedelbart användbar är popup som visas när du väljer ett tecken i ett typsnitt som har alternativa uppsättningar, visar alternativa tecken för denna karaktär. Detta är ett trevligt sätt att dra nytta av de typsnitts växlar som du har betalat för, men som är alltför ofta svårt att hitta. (Och om du tycker att det är irriterande, kan du stänga av popup av.)

Under årens lopp har Photoshop samlat en hel del verktyg för att välja och maskering områden av bilden, som alla arbetar något annorlunda, och många av dem är förvirrande för nya användare. Nu är alla samlas i en ny Välj och mask gränssnitt med fler alternativ och ett par nya verktyg.

Den nya Begränsa kanter verktyget kan du borsta över kanten av en komplex automatiskt val – som hår eller päls – och få en mycket mer exakt markering runt de krångliga kanterna. Alternativet “sanera färger” kan du ta bort en färgad bakgrund som blöder i kanten av val – en ljus bakgrund bakom någons hår, till exempel. Du kan zooma in för att ta ett prov av bakgrundsfärg som du behöver ta bort. Du kan också dra reglaget i det nya gränssnittet för att ändra hur transparent eller mörk valet masken är, eller ändra färgen på masken, för att göra det lättare att se om ditt val är att få rätt områden. Det är också lätt att välja om masken belyser det område du väljer eller bakgrunden du klipper ut den från, vilket gör det lättare att se om du har rätt område valts.

Photoshops markeringsverktyg är nu allt på ett ställe, tillsammans med några nya verktyg för att välja ut komplexa kanter som hårstrån.

Det kommer att ta tid att välja en riktigt komplicerad kant, men det verkligen gör det snabbare och enklare än tidigare markeringsverktyg.

De mer prosaiska förbättringar är också mycket välkomna. Adobe har stadigt förbättrar prestanda för alla Creative Cloud program, och den här gången är det tur After Effects, som är märkbart snabbare. Photoshop är betydligt lite snabbare på att starta upp och öppna filer, och vi märkte också att vissa områden som tenderade att vara långsam – öppnar teckensnitt menyn, som arbetar med komplexa borstar, och vissa innehållsmedvetna verktyg – är snabbare också.

Utvecklarna arbetar också sin väg genom gränssnittet i InDesign att uppdatera paneler och komponenter gränssnitt för hög DPI och näthinnan skärmar på moderna PC och Mac. Creative Cloud bibliotek du använder för att synkronisera tillgångar mellan program, enheter och kollegor får också några välbehövliga förbättringar.

Du kan äntligen göra bibliotek skrivskyddad när du delar dem.

För en sak, kan du äntligen ställa ett delat bibliotek som ska läsas endast, så att folk inte av misstag ändrar master kopior av logotyper, färgrutor, typsnitt och andra designelement. Verktygen för som göms undan på den lilla menyknappen för panelen Bibliotek; klicka på den och välj Samarbeta för att öppna en webbsida för att Creative Cloud plats där du kan dela biblioteket genom att fylla i e-postadresser. Kan visa eller kan redigera alternativ är tillgängliga för varje adress, så att du kan skapa ett bibliotek som innehåller din stil guide och användargränssnitts kit med endast designer som äger den övergripande designen kunna uppdatera dem.

Du fortfarande inte kan ordna bibliotek i kapslade mappar – Adobe säger att det är att hålla det enkelt, men stora bibliotek får otymplig och det betyder designers ofta hamna skapa flera bibliotek för ett enda projekt bara för att göra det lätt att hitta alla typsnitt eller all vektorgrafik. Åtminstone bibliotek nu sorteras efter typ av tillgång.

Letar är också mer kraftfulla, speciellt när du tittar på lager bilder. Tidigare en sökning skulle bara visa en handfull av resultaten och skicka dig till Creative Cloud hemsida för att se fler resultat, nu kan du bläddra ner genom massor av resultat (cirka 45 eller 50 för de flesta av våra test sökningar) i bibliotekspanelen.

På samma sätt låter färgrutepanelen i InDesign nu du sorterar både med namn och färgvärden. Det är fortfarande lite begränsad – om färgmodellen RGB lapparna sorteras med de höga röda först, och om det är CMYK de är sorterade efter graden av cyan. Ändå är det bättre än att dra dem i ordning manuellt.

Gränssnitt ofta utformade i Illustrator, men få tillgångar ut kan vara smärtsamt. Den nya exportverktyg som visas på menyn är en klar förbättring: den stora dialogrutan låter dig välja ditt målsystem (som iOS eller Android) och genererar automatiskt rätt storlekar av tillgångar i de typer rätt fil, vilket ger dig ett paket redo för en utvecklare att arbeta med.

Sakta men säkert har Adobe integrera Bild tjänsten den köpte förra året. Ännu inte kommit är möjligheten att lägga till dina egna bilder till lager för försäljning direkt från Photoshop och Lightroom (som automatiskt kommer att märka bilder med hjälp av bildigenkänning), och bidragspanelen som visar status för de bilder som du har lagt till lager . Men att få bilder till Creative Cloud applikationer är enklare i denna version.

Möjligheten att välja en bild på Adobe Stock hemsida och skicka det direkt till Illustrator eller Photoshop för att arbeta med – och till och med välja att licensiera bilden omedelbart i stället för att göra det senare – är en mycket enklare arbetsflöde än att behöva lägga till bild till ett bibliotek och sedan öppna den från biblioteket. Det skulle vara trevligt om Bild skalas automatiskt för att passa ett urval på duken snarare än att öppna i full storlek men.

Om du inte licensiera en bild på aktie hemsida, kan du välja den i din arbetsyta i både Illustrator och InDesign och klicka på widgeten licens att se vilken licens du behöver. Du kan sedan klicka vidare att licensiera det genast, ta bort vattenstämpel utan att förlora något av det arbete du redan har gjort. Du kan också licensiera bilder direkt från en CC bibliotek, som kan vara ett enklare sätt att arbeta med videoklipp och bilder i Photoshop-lager, och är också ett praktiskt sätt att arbeta igenom alla tillgångar du behöver för att licensiera när konstruktionen har godkänts . En fin touch i Premiere Pro är att om du har licensierat 4K version av en video, kan du vända tillbaka till att använda lågupplöst version för ändringarna för att stoppa datorn från att sakta ner, och har alla dina ändringar tillämpas på högupplöst version när du slutföra projektet.

Adobe

Microsoft pigg, först ta: Skapa engagerande innehåll på din smartphone

Xplore Xslate D10, först ta: En tuff Android tablett för krävande miljöer

Kobo Aura ONE, först ta: Storbilds-e-läsare med 8 GB lagringsutrymme

Getac S410, först ta: En tuff, utomhus vänliga 14-tums bärbar dator