ConAgra Foods riktar slut på barnhunger

mul-ti-plexer-er. substantiv. En anordning, i elektronik, syntetiserar att olika datasignaler till en enda, enhetlig utgång. webbplatsen Multiplexer går samman olika perspektiv, medietyper, och datakällor och syntetiserar dem i ett tydligt budskap, via en sponsrad blogg.

webbplatsen Multiplexer tillåter marknadsförare att ansluta direkt med webbplatsen samhället genom att ge dem möjlighet att blogga på hemsidan publiceringsplattform. Innehållet på webbplatsen Multiplexerkontrollsystem bloggar produceras i samarbete med sponsorn och är inte en del av webbplatsens redaktionella innehållet.

USA: s ekonomi är de rikaste i världen, men ungefär 20% av amerikanska barn lever i fattigdom. Under 2012 15,8 miljoner barn saknade konsekvent tillgång till näringsrik mat är viktiga för en sund livsstil.

Bestämt sig för att sänka dessa siffror, en av Nordamerikas största förpackade livsmedelsföretag, ConAgra Foods, är tillägnad slutar barnhunger. För mer än 20 år, har ConAgra Foods och ConAgra Foods Foundation ledde denna kamp med över $ 60 miljoner dollar i monetära donationer och 355 miljoner pounds av mat donation. Dessutom anställda frivilligt nästan 7000 timmar i 2014 under ConAgra Foods månad i tjänsten för att hjälpa orsaken.

Cloud, Cloud computing växer upp, en API åt gången, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

anställd Pride

I en intervju med ConAgra Foods chef för Talent Management, KC Bradley, frågade jag om företagskulturen vid företaget och deras sociala företagsansvar initiativ. Omedelbart hennes ansikte ljusnade. “Jag kommer inte att göra det rättvisa”, sade hon. “Det är viktigt att alla i organisationen. Vi visar det i insamlingar som vi gör, välgörenheter vi stöd och välgörenhetsarbete som vi gör under hela året.

Långsiktig planering

Helst i framtiden, KC vill tillämpa ConAgra Foods nya molnbaserade humankapital lösningar som tillhandahålls av Successfactors, en SAP Company, för att hjälpa till med samhällsengagemang.

För närvarande, Success möjliggör ConAgra Foods chefer och medarbetare att spåra arbetsrelaterade utvecklings utbildningar samt avlastar HR-avdelningen av manuella och tidskrävande uppgifter. Men KC vision expanderar mycket bredare.

Hennes mål är att notera anställdas passioner inom Success profiler och använda den informationen för att matcha de anställda med välgörande volontär möjligheter som passar deras intressen. Hon förklarade att ConAgra Foods “sysselsätter mycket begåvade människor med många färdigheter, och det är bra för företaget, men det kan bli ännu bättre för samhället.”

Se hela videointervju med KC Bradley här.

Orange är färgen på Hunger

Varje år i september, ConAgra Foods anställda öka medvetenheten om hunger Action Month. Hela företaget i kontor och anläggningar sport apelsin redskap, och även tidigare-VD Gary Rodkin, bar en orange färg för att arbeta i september förra året. Dessa är mycket passionerade människor.

Hur kan du engagera och hjälpa till?

Är du brinner slutar barnhunger i Amerika också? Besök www.hungervolunteer.org att hitta frivilliga-möjligheter nära dig. Du kan läsa mer om att delta med ConAgra Foods Foundation här. Och kom ihåg, det tar bara en person att göra en skillnad.

För hela ConAgra Foods kundens resa med SAP, klicka här.

Följ mig på Twitter och Linkedin.

Cloud computing växer upp, en API på en gång

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin