Cisco mål nya routrar på mobiloperatörer

Cisco har rullat ut en ny uppsättning av routrar som syftar till att tillåta mobiloperatörer att distribuera mobila tjänster lättare.

Med flytten, är Cisco som syftar till Alcatel-Lucent, som är en stor aktör inom trådlös nätverksutrustning, och satsar mycket på låg effekt och dess nya processorer. Dessutom är Juniper också rikta trådlösa nätoperatörer. Ciscos routrar är installerade på mer än 500 tjänsteleverantörer globalt, inklusive Comcast, NTT Plala, PCCW i Hong Kong, China Telecom och Tata Communications.

Dessa telekomutrustning beslutsfattare jagar bärare som sannolikt kommer att kämpa för att hålla jämna steg med trafik. Cisco uppskattar att det kommer att finnas två nätverksanslutningar för varje person i världen.

Cisco kallas dess senaste trådlösa ansträngning Cisco ASR 9000-serien Aggregation Services Routers Systems. Tanken bakom den kollektiva plattformen är att tillåta transportörer att leverera mobil, video- och datatjänster snabbare.

ASR 901, som är en cellplats router konstruerad för 2G, 3G och 4G-tjänster, ASR 903, vilket är en Ethernet-åtkomst router för mobila applikationer, ASR 9001, vilket är en mindre version av ASR 9000 kantroutern

Specifikt Cisco infört tre leverantör utbud trådlösa tjänster

Dessa produkter körs på Ciscos nätverksvirtualisering, som blandar olika delar av ett nätverk i en 96Tbps systemet, liksom företagets mobila ram.

För bärare, är Cisco pitching sina trådlösa nätverksroutrar som ett sätt att påskynda IPv6 migration, förbättra avkastningen på investeringar och göra service management lättare.

Via webbplatsen USA

Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Telekom; Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, telekom;? Reliance Jio rocks indiska telekom med data och fri röst billiga, NBN, NBN kommer att sätta Australien i en “ledande ställning”: Bill Morrow

? Reliance Jio rocks indiska telekom med data och fri röst billiga

NBN kommer att sätta Australien i en “ledande ställning”: Bill Morrow