Android Wear uppgift få watch-to-klocka meddelanden, interaktiva ytor

Inom en snar framtid, kommer Android Wear klockor sannolikt har några nya funktioner som redan finns tillgängliga på Apple Watch.

En rapport från Phandroid tyder på att Google kommer att uppdatera sin bärbara mjukvaruplattform för att inkludera watch-till-watch kommunikation samt fler interaktiva urtavlor.

Tredje part Android Wear ansikten faktiskt har några sätt att svepa genom information, men de använder för närvarande lösningar, Google kan få ett officiellt sätt för utvecklare att erbjuda funktionen.

Det är mer sannolikt att vara en kran än en slägga, dock. Phandroid information visar ett sätt att utnyttja genom olika information om en urtavlan, som sträcker sig från anpassningar till ansiktet för att väderdata och mer.

Med sin senaste Android Wear uppdatering, Google lagt till ett antal funktioner som liknar Apple Watch Wi-Fi-stöd och möjlighet till doodle på skärmen. Du kan till exempel rita en bild på en Android Wear klocka och det kommer att översätta det till en emoji.

Phandroid säger att funktionen kommer att expandera till något Google kallar tillsammans: Ett sätt att dela dras klotter och meddelanden till andra Android Watch ägare, liknar hur Apple Watch användare kan kommunicera direkt. Rapporterade kodsträngar för Tillsammans tyder bilder, affischer, klotter och meddelanden kommer att stödjas.

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

Raspberry Pi slår tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

A10 Fusion: Kisel driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, hårdvara, Raspberry Pi träffar tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt, iPhone, A10 Fusion: Silicon driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus