5 unika tillbehör till iPad och iPhone: Från självläkande fall till TV-antenner

Det finns hundratals fall för iPhone 6 och iPhone 6 Plus, var utformade för att erbjuda skydd mot stötar och repor. Många är minimala fall som skyddar baksidan av iPhone medan telefonens display oskyddad. Detta gör de fall tunn och lätt, samtidigt som iPhone så liten som möjligt.

Medan fall hålla iPhone från repor i dagligt bruk, gör de det genom att ta på repor. Med tiden blir många fall repad och scuffed, vilket får dem att se Josh.

Den Ventev Regen är som dessa fall med en unik skillnad. Denna tydliga Regen fall skyddar din iPhone, men har förmågan att läka sig själv. Enligt Ventev har Regen en mikro-fyllning beläggning som gör repor på fall försvinner inom några timmar.

Ägaren behöver inte göra någonting, repor helt enkelt försvinna. Detta håller fallet ser helt nya.

Den Ventev Regen är $ 24,99 för iPhone 6 och iPhone 6 Plus.

Denna laddningskabel för iPhone med blixtkontakter (som iPhone 6 och 6 Plus) är liksom många andra du hittar på nätet, men med förmågan att arbeta som ett stativ för telefonen. Den metallkonstruktion gör att vrida den i någon form du vill tjäna olika funktioner.

Vrida den för att bilda en bas för telefonen och du har en bekväm ställning för iPhone. Det är tillräckligt stark för att stödja iPhone i liggande, också. Ansluta den till en bärbar dator för att ladda iPhone och ordna kabeln stå telefonen bredvid den bärbara skärmen för praktisk referens när du arbetar.

Det är också användbar som ett stativ liknande ställning för iPhone fotografering.

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

Den Bobine laddningskabel är $ 34,95 på Amazon.

Som griper sladden för att komma loss betald kabel-TV bör kolla denna gadget. Den har en blixtkontakt för sena modell iPads och iPhones med en teleskopantenn för att dra i nätverket TV-sändningar.

Eftersom det är emot over-the-air-sändningar, med hjälp av Elgato EyeTV Mobile kräver inte en Internet-anslutning, vilket innebär att inga dataavgifter när du tittar på TV.

EyeTV har en intern mottagare som arbetar med fria EyeTV app. Installera appen ansluter enheten till iPhone eller iPad och du tittar på TV.

Rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig, Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Det är en äldre modell med en 30-stiftskontakt för äldre iPhones och iPads.

Den Elgato EyeTV Mobile är $ 25,95 på Amazon.

Det finns flera sätt att överföra filer från en iPhone eller iPad till en annan, men TransferJet från Toshiba är förmodligen det säkraste sättet att göra det. Modulen använder teknologi från Toshiba som förbinder två iOS-enheter helt enkelt genom att föra dem nära varandra.

Eftersom de två enheterna måste vara nära till jobbet, är denna teknik säkrare än andra metoder. Ingenting vidrör banan under överföringen som skyddar systemet från hackare.

TransferJet Module kan överföra filer på 560 Mbps, vilket gör den idealisk för att hantera stora filer. Det förväntas att gå till försäljning snart i Japan, följt av USA och EU.

Det finns många tangentbords fall som iPad och vi har provat dussintals av dem. Ingen av dem är lika vackra eller nyskapande som Inko. Det är konstruerat av fint läder, med de elektriska kretsarna tatuerade på läder med användning av ledande bläck.

Den Inko är ett verk av franska designern Alexander Echasseriau, och är ett koncept som vi hoppas gör den till marknaden. Den har rund skulpterade nycklar som är fantastisk i utseende. Vi kommer att reservera dom på hur praktiskt det kan vara för att skriva tills det (förhoppningsvis) träffar marknaden, men de är underbara.

Baksidan av fallet är en samling av bubblor som ger en attraktiv, säkert grepp för portfölj fallet. Dessa bubblor fungerar också som ett stöd för iPad.

Begreppet tatuering elektroniken på läder är innovativ, och verkar praktiskt för en iPad tangentbord fall.

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

5 unika tillbehör till iPad och iPhone …, se FULL GALLERI, 1 – 5 av 5, NÄSTA, PREV, Ventev Regen

Bobine Laddkabel

Elgato EyeTV Mobile

Toshiba TransferJet Modul för snabb överföring av filer

Inko iPad tangentbord fallet

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell