3D-utskrifter: Mainstream antogs 2014?

Entusiasm för 3D-utskrift vimlar och 2014 kan bli det år då stora förhoppningar förvandlas till verklighet — särskilt i leveranskedjan.

Datapunkter om 3D-utskrifter marknaden tornar upp i december och flera analytiker är optimistiska. Huvudteman går så här

Säljaren landskapet för 3D-utskrifter kommer att vara trångt. IDC har profilerat 25 och Jefferies analytiker Peter Misek initierade täckning av 3D-utskrifter marknaden och beskrivs en mängd företag.

Misek s hämtställen på 3D-utskrifter marknaden gick så här

Misek sade Stratasys och 3D Systems kommer att vara viktiga aktörer inom prototyper och ExOne är ett mindre företag som kan göra bra i masstillverkning.

Här är en titt på hur företag använder 3D-utskrift i tillverkning och prototyper.

Min ta är att 3D-utskrift är en viktig industri att titta på 2014 företag teknik, men du måste akta oss för hype. Misek sade att kostnaderna är för höga i 3D utskrift marknaden, kan Kina företag spränga priskurvan som patent löper ut och order kommer att vara knölig för tidiga movers.

Den största frågan är om HP kommer att göra en stor pjäs för 3D-utskrifter. Det är mycket troligt att HP kommer att susa in och förvärva många av de företag flammande en väg i dag.

3D-utskrifter konsumenten kommer att få rubriker, men kommer att ta år att utveckla,. Den verkliga åtgärder för nu är i prototyp i industri- och företagsapplikationer. Företagen kommer i allt högre grad använda 3D-utskrifter att iterera på produktdesign,. På lång sikt kommer masstillverkning bli en stor marknad för 3D-utskrifter för komplexa delar och korta produktionsserier,. Tillväxttakten kommer att vara stark genom 2017, enligt IDC .; dessa tillväxttakt kommer att locka en uppsjö av företag och naturligtvis kommer det att finnas en shakeout. HP och Konica Minolta väntas komma in på 3D-utskrift marknaden under 2014, säger IDC,. Sammantaget kommer 3D-skrivare på marknaden se en årlig omsättningstillväxt på 29 procent från 2012 till 2017, enligt IDC.

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Raspberry Pi slår tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

A10 Fusion: Kisel driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, hårdvara, Raspberry Pi träffar tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt, iPhone, A10 Fusion: Silicon driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

Ladda ner denna ebook